30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Başkan Topbaş rakibini beğenmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayının Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasıyla ilgili olarak, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun adresi İstanbul değil" dedi. Kararı İstanbul halkının vereceğini belirten Topbaş, "Benim muhatabım halktır" diye konuştu.

Ataşehir'de katıldığı bir program sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kadir Topbaş, Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili olarak, şunları söyledi:
"Sayın Kılıçdaroğlu bir bürokrat. İstanbul dünya kenti, Avrupa kültür başkenti. Şehirlerin yarıştığı bir dünyada yaşıyoruz. İstanbul'un tabii ki bu vizyonda geleceğe taşınması gerekmekte. İstanbul gerekli bu açılımları son 5 yıl içerisinde yaşadı. Özellikle söylemek isterim ki, Sayın Kılıçdaroğlu'nun adresi İstanbul değil."

Kılıçdaroğlu'nun düello çağrısının hatırlatılması üzerine sessiz kalmayı tercih eden Kadir Topbaş, "Kendisini tabii ki çalışmalarını ve parti programını vatandaşa aktaracak. Yoksa 3-5 dosya ile çıkıp da 'İstanbul belediye bakanlığına talibim, elimde dosyalar var, bunlarla İstanbul'a hizmet edeceğim" demek doğru olmaz.
Benim muhatabım halktır, İstanbulludur. Ben muhatap olarak İstanbullu'yu alıyorum. İstanbul'a yapılan hizmetleri ve yapılacakları halka anlatacağız. Kararı yine İstanbullular verecek" dedi.

Ataşehir'deki programa seçim otobüsüyle gelen Kadir Topbaş, vatandaşlara karanfil dağıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 17:46:13
Güncelleme :23 Ocak 2009 Cuma 17:50:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?