4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Başkan'dan 3 kardeşe ev sözü

Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, Davutpaşa'daki patlamada annelerini kaybeden üç kardeşe ev sözü verdi.

Beylikdüzü Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Davutpaşa'daki patlamada anneleri Semra Bakkal'ı kaybeden 3 kardeşin yaşadığı dramı basından izleyen ve daha önce onları evlerinde ziyaret eden Vehbi Orakçı, bugün de çocukları makamında ağırladı. Çocuklarla birlikte kahvaltı yapan Orakçı, onlara Beylikdüzü'nü gezdirdi.

Kirasını ödeyemedikleri için evden çıkartılmak istenen üç kardeşe ev sözü veren Orakçı, temeli önümüzdeki günlerde atılacak konutların maketini de gösterdi.

Maketi görünce çok sevinen çocuklar, Orakçı'ya teşekkür etti.

Çocuklara başka istekleri olup olmadığını soran Orakçı, 11 yaşındaki Erdem'in bilgisayar istediğini söylemesi üzere, bu isteği de yerine getirdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı, hayat hikayesinin Erdem ile aynı olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

''Benim annem de 36 yaşında köyde doktor olmadığı için hayatını kaybetti. Annem öldüğünde ben de Erdem gibi 11 yaşındaydım. Zaten gazeteden bu hikayeyi okuduğum zaman aklıma annem gelmişti. Çocukların ailesine ulaştım. Sıcak bir yuvada büyümeleri için onlara bir ev sözü verdim. Onlar da okuyup meslek sahibi olma sözü verdiler. Erdem polis, Ebru hakim, Berna ise bana doktor olma sözü verdi.''

AA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2008 Çarşamba 18:42:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÖZGÜR KURUCA IP: 88.238.154.xxx Tarih : 9.02.2008 14:10:50

yazıyı okurken çok duygulandım. Ademoğlu ne insanmış ki bunları yapıyormuş. Kimi evinden kovar, kimi en lüks evi verir.