2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Baskında gizli kumar odası bulundu

Beyoğlu'nda, kahvehanelere yönelik denetimlerde bir işletmecinin kumar oynatmak için çıkış pencereli gizli kumar odası yaptırdığı tespit edildi. 

Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine bazı kahvehanelere baskın düzenledi. Bir kahvehanenin alt katında gizli bir oda tespit edildi. Bodrum görünümündeki odada yapılan aramalarda kumar oynatmak amacıyla bulundurulduğu belirlenen fiş ve çok sayıda oyun kağıdı ele geçirildi. Gizli odanın içinde yer alan bir pencerenin ise olası polis baskınında dışarıya çıkış için kullanıldığı belirlendi. Bir insanın geçebileceği büyüklükte yapılan pencerenin başka bir binaya çıktığı görüldü. Ortaya çıkarılan gizli odanın ardından kumar malzemeleri ele geçirildi, işletme sahibi gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. Kumar odasının bulunduğu kahvehanede içeride bulunan müşterilerinde üst araması yapıldı. 

Öte yandan uygulama kapsamında aynı semtte bulunan diğer kahvehanelerde de aramalar gerçekleştirildi. Burada yapılan aramalarda ise polis yırtılmış bir Türk Bayrağı'na rastladı. Bunun üzerine komiser işletme sahibine "Bu bayrak bu rengi nasıl aldı biliyor musun. Bütün şehitlerimizin kemikleri sızlayacak. Bu nasıl bir rezalet" diye tepki gösterdi. Polis uygulamaların aralıksız sürdürüleceğine dikkat çekti.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2006 Cuma 11:54:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?