4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Bayramlaşma törenine yoğun katılım

Samandıra Belediyesi'nin düzenlediği bayramlaşma programına yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Törene katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Edibe Sözen, "Partimizi hizmet yarışında birinci kılmak için mücadele veriyoruz" derken, Samandıra Belediye Başkanı Yusuf Büyük yeniden adaylığını açıkladı.

Her yıl Samandıra Belediyesi'nin düzenlediği bayramlaşma töreni bu yıl da büyük bir katılımla yapıldı. Samandıra Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan ve yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı programda zaman zaman izdiham yaşandı.

Bayramlaşma törenine Samandıra Belediye Başkanı Yusuf Büyük ve AK Parti İstanbul Milletvekili Edibe Sözen, Sivassapor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

5 yıldır herkesin cesaret edemediği bir şekilde burada bayramlaşma yaptıklarını ve bu seçimlerde de aday olduğunu belirten Samandıra Belediye Başkanı Yusuf Büyük, "Biz belediye kültür merkezimizde bayramlaşıyoruz. Her bayramlaşmada bin 500-2 bin vatandaşımız burada bizimle bayramlaşıyor ama bugünkü bayramlaşmanın çok özel bir anlamı var. Yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Bayramlaşmanın farklı olmasının altında Samandıra Belediye Başkanı olarak son bayramlaşmamızı yapıyoruz. Yeni dönemde Sancaktepe olarak bayramlaşmayı yapacağız. Yeni dönemde Sancaktepe'ye ve bize bağlanan 3 bölgede hizmet etmek amacıyla belediye başkan aday adayı olduğumu açıklıyorum. Göreve talibiz; bu açıdan da halkımız bizi sevdiğini bayramlaşmalarda da göstermek için bu salonu hınca hınç doldurdu'' dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Edibe Sözen ise, Yusuf Büyük'e adaylıkta ve seçimlerde başarılar dileyerek, ''Bu bölgeden seçilen diğer milletvekili arkadaşlarımın hepinizi layıkıyla temsil edeceği konusunda aklınıza en ufak bir şey gelmesin. Bütün çabamız, burada yaşayan arkadaşlarımızı parlamentoda en iyi şekilde temsil etmek, onların sorunlarını parlamentoda dile getirmek. Diğer bir görevimiz, mensubu olduğumuz siyasi partiyi Türkiye'ye hizmet yarışında birinci sırada daim kılmaktır. Partimizi hizmet yarışında birinci kılmak için mücadele veriyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 15:39:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?