4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Bayrampaşa Belediyesi CeBIT'te

Bayrampaşa Belediyesi, bilgi ve iletişim teknolojileri alanında dünyanın yedinci, Avrasya'nın ise en büyük fuarı olan CeBIT Bilişim Eurasia’ya katılıyor.

İstanbul'u Avrasya'nın bir numaralı dijital iş platformu haline getiren ve 07-12 Ekim 2008 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek CeBIT Bilişim Fuarında, Bayrampaşa Belediyesi 5.salon, 414 numaralı stantta yerini alacak.

Bayrampaşa Belediyesi CeBIT Fuarında; AKOS, e-belediye/interaktif belediyecilik, , 7/24 Çağrı Merkezi, Sokak Kioskları, Bilişim Bayramı, Elele Kart, Bilgi Merkezi ve Bilgi Evleri gibi bilişim alanında bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerin yanı sıra kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen proje yarışmalarında ödüle layık görülen Google Earth üzerinden 3 Boyutlu Kent Rehberi ve Mobil Dijital Eğitim araçlarının tanıtımını yapacak.


Belediye hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesinde teknolojinin çok büyük bir payı olduğunu belirten Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin BÜRGE; Küreselleşen dünyada teknolojinin son gelişmelerini takip etmek ve bu gelişmeleri gündelik hayatımıza en pratik şekilde uyarlamak; yaşam kalitemizin artması adına son derece önemlidir dedi.

Cebıt Bilişim Fuarı, teknoloji alanındaki gelişmeleri yakından takip etmemizi, bu gelişmelerden haberdar olmamızı ve hizmetlerimize uyarlamamızı sağlıyor diyen Başkan Bürge; bugüne kadar bilişim alanında gerçekleştirdikleri hizmetler hakkında ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla iki yıldır Cebıt fuarına katıldıklarını belirtti. Başkan Bürge; yenilikçi fikirlerin yer aldığı CeBIT Bilişim Eurasia ile hem bilgilendiriyor, hem de ufkumuzu geliştirme imkanına sahip oluyoruz diyerek herkesin fuarı ziyaret etmesi gerektiğini söyledi.

Bayrampaşa Belediyesi
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 14:13:36
Güncelleme :6 Ekim 2008 Pazartesi 14:19:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?