30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Bayrampaşa'da 4. dönem tarih yazıldı

Yerel seçimlerde rakiplerini açık ara geride bırakan ve dördüncü dönem seçilerek bir rekora imza atan Ak Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge mazbatasını aldı.

Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen kutlama programında konfetiler, alkışlar, tezahüratlar ve halkın yoğun sevgi gösterisiyle karşılanan Hüseyin Bürge görevine başladı.

Ak Parti tarafından İstanbul’da dördüncü dönem aday gösterilen ve seçimleri kazanan tek belediye başkanı unvanına sahip olan Hüseyin Bürge 03 Nisan Cuma günü mazbatasını aldı. Bayrampaşa Kaymakamı Abdulkadir Yazıcı; “Çıraklık ve kalfalık dönemini geride bıraktınız, şimdi ise ihtisas yapma aşamasındasınız..Başarılarınızın devamını diliyorum” sözleriyle Başkan Hüseyin Bürge’ye mazbatasını teslim etti.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge ve beraberindekiler daha sonra Belediye Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen kutlama programına katıldı. Konfetiler, alkışlar, tezahüratlar ve yoğun bir sevgi gösterisi ile karşılanan Hüseyin Bürge’nin halkı selamlamasının ardından söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Cemil Yıldız; “Bayrampaşa’da dördüncü dönem tarih yazan siz değerli Bayrampaşalıları bu müstesna, anlamlı ve özel günde saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. İki aylık bir çalışma ve çok zorlu bir seçim maratonun ardından bugün bu mutluluğu yaşıyoruz” dedi..

Bayrampaşalıların tarih yazmasını sağlayan, hizmete oy vermesini sağlayan, Bayrampaşa şaha kalkmış, kimse indirtemez dedirten, yüzünüzü ak, başınızı dik tutan Başkan Hüseyin Bürge sözleriyle halkın huzuruna konuşma yapmak üzere davet edilen Hüseyin Bürge; “29 Mart günü yapılan yerel seçimlerde, halkımızın oylarıyla Belediye Başkanı görevine seçilmekten, halkımızın takdir, güven ve sevgisinin sonucu dördüncü dönem göreve başlamaktan büyük bir mutluluk ve onur duydum. Bu mutluluğu yaşamamızı sağlayan Ak Parti teşkilatımıza ve Bayrampaşa halkıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Bürge; 1994 yılı seçimlerinde 37145 oyla, 1999 yılında 44233 oyla, 2004 yılında 60907 oyla, 2009 seçimlerinde ise 66467 oyla Belediye Başkanlığına seçildiğini söyleyerek yeni vizyon projelerle Bayrampaşa’yı modern ve Cazibe Merkezi haline getireceklerini söyledi.

Başkan Bürge kutlama programının ardından cemil yıldız ile birlikte meclis ve il genel meclis üyelerine mazbatalarını takdim etti.Belediye personeli, Başkan Bürge’ye çiçek buketi ve 1994 yılı mazbata devir teslim törenine ait olan bir tabloyu hatıra olarak hediye etti.Törenden hemen sonra Başkan Bürge ikiz torunlarıyla birlikte makamına geçerek belediye mührünü teslim aldı ve tebrikleri kabul etti.
 

..
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 10:56:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?