30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Bayrampaşa'da şenlik yürüyüşü

Bayrampaşa Belediyesi tarafından 20-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Bayrampaşa 2009 Çocuk Şenliği” başladı.

Şenlik yürüyüşü ile başlayan etkinlikler,kukla gösterisi,okullar arası bilgi kültür yarışması ve öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerle gün boyu devam etti.

Bayrampaşa Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için 20-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirmek üzere hazırlanan Çocuk Şenliği başladı. Açılışının ilk gününe on binin üzerinde çocuğun, aileleri ile birlikte katılacağı tahmin edilen şenlik 7 gün boyunca dopdolu bir programla geç vakitlere kadar devam edecek.Bayram coşkusunu Bayrampaşalı çocuklarımıza ilk olarak yaşatan ve en uzun süren program olan “Bayrampaşa 2009 Çocuk Şenliği” her yıl olduğu gibi bu yılda heyecanı ve eğlenceyi öğrencilerimize yaşatmaya devam ediyor.

20 Nisan Pazartesi günü ilköğretim öğrencileri, öğretmen ve halkın katıldığı şenlik yürüyüşü ile başlayan “Bayrampaşa 2009 Çocuk Şenliği” organizasyonunun üçüncüsünü gerçekleştirdiklerine değinen Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge; “Hayatımızın anlamı,ülkemizin geleceğinin yapı taşlarını oluşturacak çocuklarımız için düzenlediğimiz şenliğimizde, Konserler,Bayrampaşa Bilim Merkezinin Stantı, Sergiler,Bilgi Kültür Yarışmaları, Sportif Aktiviteler Ve Yarışmalar, Folklor,Kukla Gösterileri ve belki de en önemlisi “Milli Egemenlik Çocuk Şurası”nın toplanacağı 7 gün sürecek bu organizasyonda bir bayram coşkusu ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayalım istedik” dedi. Bilgi, eğitim, eğlence ve coşkunun hakim olacağı şenlikte çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekecek aktivitelerin yer aldığını belirten Başkan Bürge bilgili, kültürlü, özgüven sahibi bir nesil için hizmetlerimiz devam edecektir diyerek katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, öğrenci ve velilerine teşekkür etti.

EĞLENCE SIRASI ÇOCUKLARDA….
Ali Ülker İlköğretim Okulu öğrencilerinin gösterisi ile başlayan program bilgi kültür yarışması ile devam etti..Şenlik; Hacı İlbey ve Bayrampaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin programlarının ardından kukla gösterisiyle devam etti. Akşam saatlerini heyecanla bekleyen çocuklar ,daha konser başlamadan “Minik Dualar Grubu”nun şarkılarını hep bir ağızdan söylemeye başladılar bile.Her gün öğle saatlerinde ilköğretim okulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler, okullar arası yarışmalar, Hacivat-karagöz ve kukla gibi çocuk gösterileri ile devam edecek şenlik süresince, akşam saatlerinde,MİNİK DUALAR GRUBU,KABAKTADI,PASHA&FLOWART,HİCRET,SAGOPA KAJMER tarafından verilecek konserler yer alacak. Kocatepe Mahallesi Bayrampaşa Belediye Stadı yanında gerçekleştirilen şenlik;Eğlence ve dinlenme mekanları, lunapark, hayvanat bahçesi, hobi atölyeleri, alış-veriş stantları ve benzeri bölümleriyle 26 Nisan tarihine kadar tüm renkliliğiyle devam edecek.
 

..
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 15:05:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?