1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Bayrampaşa'da silahlı saldırı

Bayrampaşa'da bir kiralık araç firmasına gelen kimliği belirsiz kişi veya kişilerle, işyeri sahibinin yakını arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine işyeri sahibinin yakını ve kimliği belirsiz bir kişi hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, Bayrampaşa Esenler Caddesi üzerinde bulunan bir otomobil kiralama firmasına 34 JN 700 plakalı Hummer marka bir ciple gelen kimliği belirsiz kişi veya kişilerle, işyeri sahibinin yakını olduğu söylenen Uğur Güzel (23) arasında tartışma çıktı. Bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışma kavgaya dönüştü.


 Kavganın dışarı taşması ve silahların çekilmesi üzerine Uğur Güzel kaçmaya başladı. Silahlı kişi veya kişiler tarafından kovalandığı sanılan Uğur Güzel, Büyük Uygar isimli çıkmaz sokağa girdi. Burada silahlı kişi veya kişiler tarafından Güzel tabancayla öldürüldü. Kimliği belirsiz bir kişi de olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından saldırıyı gerçekleştiren şahıslardan biri cipe binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede geniş çaplı inceleme başlattı. 

Yetkililer Güzel'in yanında ölü olarak bulunan kimliği belirsiz şahsın, saldırganlardan biri olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Öte yandan olayı duyarak, saldırının olduğu sokağa gelen bir kişi, 'Kardeşim nerede?' diye bağırmaya başladı. Polis ekipleri tarafından zorlukla sakinleştirilen şahıs, güvenlik çemberinin dışına çıkartıldı.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2007 Pazartesi 19:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?