4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Bayrampaşa'da trafik kazası: 2 yaralı

Bayrampaşa'da kontrolden çıkan otomobil, fabrika bahçesine daldı.

Çarpmanın etkisiyle güvenlik kulübesi duvarı yıkılırken, içeride bulunan görevli vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Araç sürücüsünün de yaralandığı olayda tarafların arkadaşları arasında kısa süreli arbede çıktı.

Edinilen bilgiye göre, saat 02.00 sıralarında Bayrampaşa Uluyol Caddesi 12 numaradaki bir dokuma fabrikasının bahçesine giren Basri Çayel yönetimindeki 34 VS 57205 plakalı otomobil, güvenlik kulübesine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kulübe duvarı yıkılırken, içinde bulunan güvenlik görevlisi Muhittin Taşkıran vatandaşlar tarafından kaldığı duvar altından kurtarıldı.

Yaralı güvenlik görevlisi taksiyle hastaneye götürülürken, sürücü Çayel de olay yerindeki sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın şoku ile güvenlik görevlisi ve sürücünün arkadaşları arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Polis, tarafları olay yerinden uzaklaştırarak kavgayı önledi. Kaza sırasında fabrika içerisinde çalışan işçiler, "Araç süratliydi galiba. Yoksa burası bu hale gelmezdi. Duvarın altında güvenlik görevlisi vardı. Onu çıkartıp hastaneye sevk ettik" dedi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 11:11:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?