6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

BBP il başkanını seçecek

BBP, İSTANBUL İL BAŞKANINI SEÇECEK

Büyük Birlik Partisi (BBP) Pazar günü İstanbul il başkanlığı için sandık başına gidecek.

Partinin İstanbul delegeleri tarafından seçilecek yeni il başkanlığına aday olarak gösterilen Sultan Selim Şimşek, dün bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Büyük birlik partisi eski genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanet ettiği çizgiyi koruyacaklarını ifade eden Şimşek, "Dava şuuruna sahip insanlarız, bu dünyadan sıradan insanlar gibi göçüp gitmek istemiyoruz. BBP'nin gelişimi açısından İstanbul çok önemlidir, bu ilde yapılacak her olumlu çalışma partimizin önünü açacaktır" dedi.

Büyük Birlik Partisi'nin MYK üyesi olan Şimşek, üniversite yıllarında Nizam-ı Alem Ocakları'nda da görev almış. Önceki dönemde BBP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan Şimşek, eski genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu'na olan yakınlığı ile biliniyor. Bu arada BBP, İstanbul il başkanlığı seçimlerine iki adayla giriyor. Sultan Selim Şimşek'in yanında il başkanlığına talip olan bir diğer isim de mevcut durumda partinin il başkanlığını sürdüren Bayram Karaca olduğu açıklandı*

MYK üyeliği görevini sürdüren Sultan Selim Şimşek'in seçimde ipi göğüslemesi beklenirken hedefleri arasında ise bir yıl içinde yeni üye çalışmalarını hızlandırıp bu sayıyı sene sonu itibari ile 50 bin rakamına ulaşmak.

Öte yandan, 31 Ocak 2010 Pazar günü Beykoz'daki kapalı spor salonunda İstanbul İl Başkanlığı seçimi de gerçekleştirilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 09:30:03
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 12:03:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?