4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

BBP Pendik aday adayları tanıtıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Pendik ilçe teşkilatının düzenlediği Pendik belediyesi başkanlığı aday adaylarını tanıtım gecesi, Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen bir geceyle yapıldı. Geceye BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da katıldı.

Pendik Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki törene BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Pendik BBP İlçe Başkanı Cemal Can, Bbp İstanbul belediye başkan adayı Cevdet Tellioğlu, Pendik Belediyesi Başkanlığı aday adayları Cemal Can, Asım Çam, Özcan Sarıkaya, Sami Daltaban, Ali Çelik ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Muhsin Yazıcıoğlu, "Bugün sözlerime başlarken, ölümünün 5. yılında partimizin İstanbul il başkanı, Merkez Karar Kurulu üyemiz çok sevdiğimiz ağabeyimiz Ahmet Hamdi Turgut Beyefendiyi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Sağcılar-solcular, Aleviler-Sunniler, Çerkezler* Bakın kavganın kimseye faydası yok diyorum. Bakın darbeler bu ülkeye hep zarar verdi diyorum. Herkes istediği gibi giyinebilsin, istediği gibi inanabilsin, istediği gibi üretsin ama bir başkasına baskı yapmadan, bir başkasını engellemeden yapsın. İşte bunun için varız. Sivas'ta o yangında 33 kişiyi BBP'nin kurtardığını biliyor musunuz? Sivas'ta Madımak Oteli'nde yangın oldu. Yandı vatandaşlarımız. Bizim de onlarla
beraber yüreğimiz yandı ama orada bir ayrımcı var. Eğer BBP olmasaydı, o 33 kişi yanına 33 daha ekleniyordu. Anlayacağınız BBP kendi partisinin camından 33 kişiyi kurtardı" dedi.

Yazıcıoğlu, "Pendik'te aday adaylarımızın tanıtımı münasebetiyle yapılan toplantıda büyük aile projemizi anlattık. Değerli arkadaşımız Cevdet Tellioğlu büyükşehir belediye başkan adayımız. Büyük aile ve şeffaf sürecin ne olduğunu ve yerel yönetimlerde BBP'nin projesini anlattık. Çok başarılı bir toplantı oldu. Çok güzel heyecan gördüm. İnşallah tabanı kaynatıyoruz. Sonuçta yerel yönetimlerde elde edeceğimiz başarı, sadece siyasi olarak partimizin başarısı değil, Türkiye'nin yeni döneminin başlaması açısından Türkiye'nin başarısı olacaktır" şeklinde konuştu.

Pendik BBP belediye başkan aday adaylarının partililere tanıtılmasının ardından Muhsin Yazıcıoğlu, bazı partililere rozet taktı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 10:20:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sinem tek IP: 78.171.4.xxx Tarih : 28.12.2008 13:16:49

bence adaylar ıyı olmuss bıde galıba buyuk aıle projesı var onu hazırlayan cevdet tellıoğluna tesekker ederizzz