6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Belediye Zabıtası Personel Yönetmeliği değişiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Müdürü Mustafa TAHMAZ’ın talimatı ile 5216 sayılı yasa ve çıkması muhtemel yeni 5215 sayılı Belediye Kanunu’na göre mevcut Belediye Zabıtası Personel Yönetmeliği’nin bu kanunlara uyarlılığının sağlanması ve gerekli görülen düzenlemelerin yapılması için yeni bir taslak hazırlanması için oluşturulan komisyon çalışmalarını tamamladı. Zabıta Müdürlüğü hazırlanan taslağı ilgili kurum, kuruluş ve şahısların görüşlerini almak ve katkılarını sağlamak üzere kamuoyunun bilgilerine sunuyor.

Komisyon tarafından hazırlanan taslak üzerinde görüş bildirmek isteyen kurum yada kuruluşlar zabita@ibb.gov.tr adresine, yada 0212 528 54 72 nolu fax’a görüşlerini bildirebilecekler. Alınan görüşler ışığında yeniden gözden geçirilerek edit edilecek olan yönetmelik taslağıyla ilgili son adım atılmış olacak.

Zabıta Müdürlüğü ayrıca "Belediye Zabıtası Kıyafet Ve Araç-Gereç Yönetmeliği" taslağı ile ilgili çalışmalarını da sürdürüyor. Bu konuda teklifleri ve hazırlıkları olan kurum yada kuruluşlar da konu ile ilgili görüş ve önerilerini yine aynı adrese iletebilirler.
 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2004 Çarşamba 08:53:03
Güncelleme :15 Aralık 2004 Çarşamba 11:17:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?