4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Belediyeden annelere özel vapur gezisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Anneler Günü kutlama programına İstanbul'un çeşitli yerlerinden gelen bin 200 anne katıldı. 

Verilen bilgiye göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürlüğü, Kadın ve Aile Sağlığı Merkezleri'nden hizmet alan anneleri, düzenlediği Anneler Günü kutlama programında biraraya getirdi. İstanbul'un çeşitli yerlerinden gelen bin 200 misafirin katıldığı organizasyona İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın eşi Özleyiş Topbaş da iştirak etti. Topbaş, geziye çocukları ve yakınlarıyla birlikte katılan annelerle tek tek ilgilenerek, Anneler günü hediyesi olarak gül verdi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Sağlığı Merkezleri'nde meme ve rahim ağzı kanseri, kemik erimesi gibi hastalıkların ön teşhisi konulan ve gebelik takibi yaptıran kadınların biraraya geldiği programda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Hıfzıssıhha Müdürlüğü yetkilileri de hazır bulundu. 

Eminönü Boğaz İskelesi'nden başlayan gezide, annelere ithafen yazılan şiirlerin okunması sırasında geziye katılan annelerin duygusal anlar yaşadıkları gözlendi. Birçok annenin çocuklarıyla birlikte katıldığı program katılımcılara sunulan ikramlarla devam ederken gezinin sonunda misafirler memnuniyetlerini dile getirdi.

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2008 Cuma 11:16:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?