3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Belediye'den okullara pinpon masası

Öğrencileri spora teşvik etmek isteyen Beykoz Belediyesi, Kız Meslek Lisesi ve Beykoz Halk Eğitim Merkezi'nin bahçesine pinpon masası kurdu.


Geçen yıl başlatılan çalışmayla ilçedeki okullara toplam 34 pinpon masası ve raket takımları dağıtan Beykoz Belediyesi, park ve oyun alanları gibi açık mekanlara da pinpon masaları yerleştirerek ilçe sakinlerinin hizmetine sunuyor. Öğrencileri spora teşvik için başlatılan çalışmayla bu yıl içinde okullara 35 pinpon masası ve raket takımı daha dağıtılması hedefleniyor.

Pinpon masalarının dağıtımı dolayısıyla Beykoz Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törene Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat Yayla, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcıları, Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Pinpon masalarının açılışını sabırsızlıkla bekleyen öğrenciler açılışın ardından törene katılan Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül'le pinpon maçı yaptı. Törende yaptığı konuşmada sportif çalışmalara olanak sağlayan ortamların öğrencilerin başarısını artıracağına dikkat çeken Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, çocukların daha iyi koşullarda eğitim
alması için desteklerin devam edeceğini, 2008 yılı içerisinde ilçedeki tüm okullara pinpon masası kurulacağını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 00:10:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?