4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Belediyeden sağlık sektörüne hizmet

Ümraniye Belediyesi, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne maliyeti 10 YTL olan 50 adet tekerlekli sandalye hediye etti. 

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından düzenlenen tekerlekli sandalyelerin teslim törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve hastane yöneticileri katıldı. Törende konuşan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Eyüp Gümüş, hastane olarak engelli vatandaşlara hizmet verme konusunda büyük özen gösterdiklerini belirterek, "Belediyemizin yapmış olduğu bu destekten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ise sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak böyle bir organizasyona katkı sunduklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, "belediye sadece yol yapar, kaldırım yapar" mantığıyla çalışmadık. Vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alması için diğer kamu kurumlarına ne gibi hizmet sağlayabiliriz diye çalıştık" diye konuştu. 

Başkan Hasan Can bu anlayış içerisinde, emniyet, eğitim ve sağlık alanında ilgili kuruluşlara belediye olarak bütün imkanlarını sağladıklarını belirtti. Konuşmaların ardından maliyeti 10 bin YTL olan 50 adet tekerlekli sandalye hastaneye bağışlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 18:16:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?