4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Belediyeden 'tüp bebek' semineri

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 'Tüp Bebek Hakkında Merak Ettikleriniz' başlıklı seminerde konuşan Opr. Dr. Ö. Faruk Vanlıoğlu, her geçen gün yaygınlaşan Tüp Bebek uygulaması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Ümraniye Belediyesi ve Medicana Hastanesi işbirliği ile düzenlenen 'Tüp Bebek Hakkında Merak Ettikleriniz' konulu seminerde konuşan Opr. Dr. Ö. Faruk Vanlıoğlu, Tüp Bebek uygulaması ve bu uygulamayla ilgili ayrıntıları anlattı. Opr. Dr. Vanlıoğlu, kısırlık ve tüp bebek konusunda toplumda oluşan yanlış algılamalara değinerek, tüp bebek uygulamasının çocuk özlemi çeken aileler için büyük bir fırsat olduğunu, son yıllarda bu tercihi kullanan ailelerin sayısında büyük bir artış gözlendiğini belirtti. 

Sinevizyon ve slayt gösterileri eşliğinde kısırlık, gebelik ve Tüp Bebek uygulamasının anlatıldığı seminere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tüp Bebek yöntemi ile çocuk sahibi olan iki aile bebekleri ile birlikte seminere katılarak duygu ve düşüncelerini salondakilerle paylaştı. Seminerin sonunda konuyla ilgili sorulara yanıt veren uzmanlar, kura sonucuyla 2 kişiye de ücretsiz tüp bebek tedavisi hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 15:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?