4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Belediyeden yoksul ailelere yardım

Ümraniye Belediyesi, ilçede yaşayan 375 yoksul aileye yaklaşık 105 bin YTL nakit para yardımı yaptı. 

Ümraniye Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda yapılan yardımlar, yoksul ailelerin yüzlerini güldürdü. Programda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Can, yardıma muhtaç vatandaşları hiç bir zaman unutmadıklarını belirterek, "Bizler komşusu açken tok yatanın ayıplandığı, kınandığı bir anlayışın mirasçılarıyız. Göreve geldiğimiz günden bu yana, klasik belediyecilik hizmetlerinin yanında, sosyal hizmetler ve sosyal yardımlaşma alanlarında da önemli adımlar attık. Bugüne kadar yaptığımız ayni ve nakdi yardımlarla vatandaşlarımızı namerde muhtaç etmedik. İlaç, gıda, askerlik, eğitim ve başka alanlarda da yaptığımız katkılarla kardeşlerimize destek olduk" diye konuştu. 

Belediye Başkanı Hasan Can, aşevinden her gün 600 yoksul aileye sıcak yemek götürüldüğünü söyleyerek, "Engelli kardeşlerimize de akülü araç ve tekerlekli sandalye yardımları yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza nasıl destek olduysak, bundan sonra da aynı hassasiyet ve aynı heyecanla destek olmaya devam edeceğiz" dedi. 

Belediye Başkanı Can, konuşmasından sonra bazı yoksul ailelere yardımlarını kendi eliyle takdim etti. Programda toplam 104 bin 650 YTL para yardımı yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 18:19:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?