4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

'Beşiktaş halkı bize önyargılı'

AKP Beşiktaş İlçe teşkilatının önceki akşam düzenlediği iftara katılan Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, "Beşiktaş seçimlerde zorlandığımız bir ilçe. Bunun nedeni ilçedeki seçmenin önyargı ve korkuları. Daha çok çalışıp ön yargıyı yıkacağız" dedi. 

İftara türkücü Nihat Doğan, oyuncu Nuri Alço, Didem Uzel, Okan Karaca ve ilçede yaşayan bazı sanatçılar katıldı. AKP Beşiktaş İlçe Başkanı Avukat Bülent Gökçe, açılış konuşmasında Beşiktaş’ı kültür ve sanat merkezi yapmayı hedeflediklerini söyledi. Nimet Çubukçu da, Ramazanda iki kat fazla çalıştıklarını söyleyerek, muhtaç durumdaki insanlara, özellikle kadın ve çocuklara yardım eli uzattıklarını söyledi. Nimet Çubukçu, isim vermeden CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Ermenistan ziyareti sırasında söylediği, "Soykırım anıtına da çelenk koysun" sözlerini eleştirerek, "Siyaset siyasetçiler arasında yapılır. Devlet büyüklerini ve seçmenleri hedef alarak siyaset yapmak doğru değildir" dedi.

’NARO’nun kahramanı

Türk Sineması’nda genellikle kötü adam ve tecavüzcü rollerini oynayan, televizyon reklamlarındaki "Gazozumu açar mısınız" repliğinin ilham kaynağı, İstanbul’da, duvarlara, geçitlere adım başı adını yazan NARO adlı bir bağımsız organizasyonun isim babası Nuri Alço, önceki geceki iftarda Kadından ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu ile kısa bir süre de olsa aynı masayı paylaştı. Çubukçu ve Alço, objektiflere böyle poz verdiler.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 09:44:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?