4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Beşiktaş yağmur altında çalıştı

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında kendi sahasında Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Mustafa Denizli nezaretinde sağanak yağmur altında gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda Siyah-beyazlı futbolcular, kondisyon ve çabukluğa dayalı çalışmaların ardından çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Nobre, Tello ve Uğur İnceman'ın yanı sıra tedavisi nedeniyle Almanya'da bulunan Aydın katılmadı.

Öte yandan antrenman öncesinde basın mensupları ile bayramlaşan Teknik Direktör Mustafa Denizli, sorular üzerine değerlendirmelerde bulundu. Daha önceki basın toplantılarında da değindiği gibi ligdeki durumun 26. haftadan önce netleşmeyeceğini ifade eden Denizli, "Özellikle kamuoyu ve medyanın bir bölümü haksız yere camianın ve takımın üzerine geliyor. Herkes şunu bilmeli ki, Beşiktaş takımında ne idari ne de teknik herhangi bir boşluk yoktur. Sezon içerisinde her takımın yaşayabileceği gibi bazı puan kayıplarını biz de yaşadık. Ancak bundan sonraki karşılaşmalarda gerekli puanları kazanarak sezon sonunda nihai hedefimize ulaşacağız. Bu kayıplar bu yoldaki hedefimizde bize engel olamayacaktır" dedi.

Son haftalardaki performansı nedeniyle eleştirilen takım kaptanı Delgado'ya sahip çıkan Denizli, "Matias hem taraftarlar hem de sporcularımız tarafından çok sevilen bir oyuncu. Aynı zamanda takımımızın da hem oyun içindeki hem de pazubandı olarak kaptanı. Ben şunu açık ve net olarak söyleyebilirim ki, kendisine olan güvenimizde en ufak bir sarsılma yok. Neler yapabileceğinin de farkındayız. Şunu da unutmadan eklemek isterim ki, uzun bir süredir de bazı kişisel problemler olmasına rağmen büyük bir özveri göstererek ağrılarına karşın takımını yalnız bırakmıyor. Kalan son iki maçımızın ardından büyük bir ihtimalle tedavi için yurtdışına gönderebiliriz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, yarın basına kapalı olarak yapacağı idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 14:19:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?