3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Beşiktaş'ın borcu 132 milyon YTL

Beşiktaş Kulübü'nün olağan Divan Kurulu Toplantısı yapıldı bugün yapıldı. Toplantı da konuşma yapan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, kazanma ve mücadele azimlerini sezon sonuna kadar götürmek istediklerini söyledi.


Ceylan Intercontinental Oteli'nde gerçekleştirilen toplantı da açılış konuşmasını Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, gerçekleştirdi. Fenerbahçe ile oynayacakları maçta, futbol takımına başarılar dileyen Karadeniz, "Kulüp başkanımız Yıldırım Demirören'in Çin'de düzenlenen Paralimpik Oyunları'nda briçte birinci olan dünya şampiyonu Murat Anter'in başarısı konusunda bilgisinin olmadığını düşünüyorum. Eminim bilgisi olduğunda Murat Anter'i çağıracak ve bağrına basacaktır" diye konuştu.


Yalçın Karadeniz, konuşmasının ardından Çin'de düzenlenen Paralimpik Oyunları'nda briçte birinci olan dünya şampiyonu Murat Anter'e madalyasını takarak, plaket ve hediye takdim etti.


Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Sportif alandaki faaliyetleri konusunda üyelere bilgiler vererek "Kazanma ve mücadele azmimizi sezon sonuna kadar götürmek istiyoruz. Herkesin 'Helal olsun, hak ettiler' diye söylemesini istiyoruz. Fortis Türkiye Kupası'na geçen sezon ara verdik fakat bu kupayı bu yıl müzemize götürmek istiyoruz. Bunun yarı sıra kupada yarı final ve final oynadığınız da önemli bir gelir kaynağı oluyor. İnşallah bugün Fenerbahçe maçından galip gelerek, gülen taraf oluruz. Bu arada Basketbol'da da iddialı olabilmek için, ABD ve Avrupa piyasasında adını duyurmuş Austin'i aldık. Ancak adaptasyon sorunu yaşadı ve gitti. Takımın ona bel bağlaması vardı. Şimdi başkanımız ve sorumlu arkadaşımız bu konuya eğildi. Görülen eksikler kısa sürede giderilecek. Bir veya iki oyuncuyla bu sıkıntıyı gidereceğiz. Geçen sezonki başarımızı yakalamaya çalışacağız" diye konuştu.


Öner, ekonomik krize karşı kısa sürede tedbirler aldıklarını belirterek, "Branşların hepsi faal durumda. Futbol çok dinamik, akışı durduramıyorsunuz. Elden geldiğince tasarruf tedbirleri almaya çalıştık. Elektrikten, telefondan, seyahatten ve benzinden düşünün bütün her şeyde tedbirler aldık. Çalışan sayısını hemen azaltmak gibi bir düşüncemiz yok. Böyle güzel bir ortamı yaşarken buna şu an ihtiyaç duymadık" dedi.
Kenan Öner, Fulya'da BJK Süleyman Seba Projesi'nde sona gelindiğini de belirterek, "Aralık ayından itibaren devlet büyüklerimizden randevu talep edildi. Aralık ayında bu görkemli tesisimizin açılışını hep beraber yapacağız" şeklinde konuştu.
Kurulda, Siyah-beyazlı kulübün borcunun, 52 milyon YTL'si başkan Yıldırım Demirören'e olmak üzere, toplam 132 milyon 491 bin 450 YTL olduğu da açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2008 Cumartesi 15:18:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?