3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Beşiktaş'ta bayan doktora silahlı gasp

Beşiktaş'ta, Marmara Üniversitesi Hastanesi'nde çalışan bayan doktor ve 4 yaşındaki kızı silahlı 2 kişi tarafından aracı gasp edilerek kaçırıldı. Basın mensuplarının görüntü almaması için geri geri giden polis aracı kaza yaptı.
 
Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş 1. Levent Engin Sitesi otoparkında öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, Marmara Üniversitesi Hastanesi'nde doktor olarak çalışan Pınar Ay (36), 4 yaşındaki kızı Ekin Ay'ı da yanına alarak evinden çıktı. Kızıyla sitenin otoparkına giden Ay, binmek için 34 AR 4104 plakalı otomobiline yöneldi. Bu sırada kimliği belirsiz 2 kişi, Ay ve yanındaki kızına ellerindeki silahı doğrultarak, araca binmelerini istedi. Talihsiz kadınla birlikte kızını da otomobile zorla bindiren silahlı şahıslar, siteden hızla ayrıldı.
Arnavutköy'e geldikleri sırada araçtan Pınar ve kızı Ekin'i dışarı atan silah şahıslar, kaçarak kayıplara karıştı. Yaşadıkları karşında kısa süreli bir şok geçiren Ay, kızını annesinin evine bıraktıktan sonra Levent Polis Merkezi'ne gelerek şikayette bulundu. Merkezde ifadesi alınan Ay, eşkal tespiti için Beşiktaş Araştırma Şubesi'ne götürülmek üzere araca bindirildi. Bu sırada basın mensuplarını karşısında gören Ay, yüzünü elindeki çantayla saklamaya çalıştı. Bunun üzerine polis memurlarıyla basın mensupları arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Kısa süren tartışmanın ardından içinde Ay'ın bulunduğu polis aracı hareket etti. Ancak basın mensuplarının görüntü almaması için geri geri giden polis aracı kaldırıma çarparak kaza yaptı. Çarpma sonucu polis aracının lastiği patlarken, otomobili gasp edilen Marmara Üniversitesi Hastanesi'nde doktor olarak çalışan Pınar Ay, başka bir araçla Beşiktaş Araştırma Şubesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2006 Pazar 18:13:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?