3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Beşiktaş'ta esrarengiz saldırı!

Beşiktaş Akaretler otobüs durağında evlerine gitmek için bekleyen 2 kadın, kimliği belirlenemeyen bir kişinin saldırısına uğradı.

Koltuğunun altında gazete bulunan orta yaşlı bir şahıs, otobüs durağında bekleyen Zerrin P.'ye yumruk attı. Zerrin P. aldığı darbenin etkisiyle yere düşerken saldırgan şahıs durakta bekleyen Aysel K. isimli başka bir kadına da tekme atarak olay yerinden kaçtı.

Durakta otobüs beklerken bir şahsın saldırısına maruz kalan Aysel K., "Durakta beklerken adamın teki bana tekme atıp kaçtı. Şahıs çantamı alma girişiminde bulunmadı, tekme attıktan sonra kaçtı" diye konuştu.

Yüzüne yumruk yediğini belirten Zerrin K. ise, olayı kendisine yardım edenlere anlatırken, "Sizler gibi normal bir insandı" dedi. Şahsın biraz kilolu olduğunu söyleyen talihsiz kadın, "Otobüse bakarken yumruk yiyeciğim ölsem aklıma gelmezdi. Şahıs elini kolunu sallayarak ortalarda dolaştı. Hele de böyle bir yerde böyle bir ortamda yumruk yiyeceğim aklıma gelmezdi. Tenha bir yer olur, adam birine kızmıştır, olur derim ama böyle bir yerde yumruk yiyeceğim ölsem aklıma gelmezdi" şeklinde konuştu.

Aldığı tekme sonucu vücudunda ağrılar meydana gelen Aysel K. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis saldırgan şahsı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2008 Cumartesi 14:39:59
Güncelleme :19 Nisan 2008 Cumartesi 14:41:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?