2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Beşiktaş'ta kaza: 2 yaralı

Beşiktaş'ta, bir aracın çarptığı otomobil yoldan çıkıp ağaca çarptı. Otomobilde sıkışan kadın sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

34 SAL 20 plakalı otomobiliyle Kabataş'tan Ortaköy'e giden Zeynel Alkaya'yı Dolmabahçe Sarayı önünde plakası alınamayan bir araç sıkıştırdı. Kaza yaptırmak için Alkaya'nın kullandığı otomobili sıkıştırdığı iddia edilen sürücü, Alkaya'ya çaptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilinin direksiyon hakimiyetini sağlayamayan Alkaya, yol kenarındaki ağaçlardan birine çarparak durabildi. Alkaya, büyük çapta maddi hasar oluşan jaguar marka otomobilinde sıkıştı. Kazanın ardından olay yerine gelen vatandaşlar araç içinde sıkışan kadın sürücüyü kurtarmak için otomobilin üzerine çıktı. Bir süre sonra gelen itfaiye ekipleri, Alkaya'yı sıkıştığı yerden yarım süren bir çalışmayla kurtardı. Zeynel Alkaya, ambulansla Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aynı araç içinde bulunan Aslı Kartal ise hafif şekilde yaralandı. Aslı Kartal, Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2007 Perşembe 10:36:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?