4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Beşiktaş'ta kaza

Beşiktaş'ta 5 aylık hamile kadının kullandığı araca lüks bir otomobil çarptı. Açılan hava yastıkları olası bir faciayı önlerken, otomobil sürücüsünün hafif şekilde yaralandığı kazada, hamile kadın ise yaşadığı şoku üzerinden bir süre atamadı. 

Edinilen bilgiye göre, saat 11.30 sıralarında Beşiktaş Dolmabahçe Caddesi'nde trafikte bekleyen M.Ç. yönetimindeki 34 AN 7079 plakalı Nissan Micra marka araca, F.A'nın kullandığı 34 LBG 86 plakalı Mercedes arkadan çarptı. F.A'nın hafif şekilde yaralandığı kazada, her iki aracın da hava yastığının açılması olası bir faciayı önledi. 5 aylık hamile olduğu öğrenilen M.Ç. kaza sonrası şok yaşayınca, bebeğine bir şey olur korkusuyla uzun süre aracından inemedi. Yaralı sürücü F.A. ile aracından indirilen M.Ç.'ye ilk müdahaleleri olay yerine gelen ambulansta yapıldı. F.A ve 5 aylık hamile sürücü M.Ç., ambulansla Alman Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Öte yandan, kaza anında F.A'nın yanında olan arkadaşı, aracın çekiciyle götürülmesini istemedi. Bunun üzerine F.A'nın arkadaşı ve polis ekipleri arasında uzun süre tartışma yaşandı. Tartışmanın uzamasıyla kaza yapan araçların kaldırılması gecikince trafik de kapandı. Tartışmanın ardından araçların çekiciyle yoldan kaldırılmasıyla trafik yeniden normale döndü.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2008 Perşembe 13:55:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?