1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Beşiktaş'ta korkunç kaza: 1 ölü

Beşiktaş'ta bir taksinin çarptığı motosiklet sürücüsü genç, yere düşerek ağır yaralandı. Başka bir taksinin üzerinden geçtiği talihsiz genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, 23 yaşındaki Sarp Erem, 34 ET 7039 plakalı BMW marka motosikletiyle Beşiktaş istikametinde ilerlerken, kendisine plakası alınamayan bir taksi çarptı. Bu sırada yere düşen ve bacağı kırılan Sarp Erem'e yoldan geçen başka bir taksi çarptı. İkinci taksinin de çarpmasıyla ağır yaralanan Sarp Erem'i gören vatandaşlar olay yerine ambulans çağırdı. Ambulansla Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Erem, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olayı gören vatandaşlar, Sarp Erem'in üzerinden geçen ticari taksi sürücüsünün çarpmadan sonra durup yardım etmek yerine hızla kayıplara karıştığını iddia etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, plakası belli olan ikinci taksinin sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. Araştırmalar sonrası taksi sürücüsünün aracını Seyrantepe'de bulunan bir taksi durağına park edip ayrıldığı ortaya çıktı. 

Sürücünün arkadaşları, "Çarpıp kaçtıysa yanlış yapmıştır. O öyle bir şey yapmaz, onu tanıyoruz. Kazadır kim olsa yaralıyı hastaneye götürür, doğrusu da budur" dedi. 

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2007 Cumartesi 11:00:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?