4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Beşiktaş'ta kumar operasyonu

Beşiktaş'ta 2 ayrı yere düzenlenen operasyonda, kumar oynadıkları ya da oynattıkları iddia edilen 20'si kadın 59 kişi yakalandı.


İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak-Kumar Büro Amirliği ekiplerince, Etiler Ayter Caddesi'ndeki bir binanın bodrum katına düzenlenen operasyonda, kumar oynadıkları ya da oynattıkları gerekçesiyle 17'si kadın 41 kişi yakalanarak şubeye götürüldü.


Burada yapılan aramada 2 rulet masası, 7 “Black Jack” masası, bir bilgisayar, bir kamera kayıt cihazı ile çok sayıda oyun kağıdı ve yüzlerce pul ele geçirildi. Bu yer hakkında daha önce birkaç kez aynı sebeple yasal işlem yapılmış, 11 gün önce de operasyon düzenlenmişti.


Öte yandan, Ortaköy Palanga Caddesi'ndeki bir binada oyunculuk ve modellik ajansı olarak faaliyet gösteren iş yerine gece saatlerinde düzenlenen operasyonda da, 3'ü kadın 18 kişi yakalandı. Yaklaşık 3 hafta önce de operasyon yapıldığı belirtilen iş yerindeki aramada, bir rulet masası, 4 “Black Jack” masası, bir bilgisayar ile çok sayıda pul ve oyun kağıdı elde edildi.


İki operasyonda yakalanan şüpheliler hakkında Kabahatler Kanunu'na göre yasal işlem yapılacağı belirtildi.

AA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 09:48:26
Güncelleme :23 Eylül 2008 Salı 09:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?