30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Beşiktaş'ta uyuşturucu operasyonu

Beşiktaş'ta gençlere uyuşturucu madde satmak üzere hazırlık yapan 3 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı.Operasyonda satışa hazır 47 kilo esrar ele geçirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ile Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri bir ihbarı değerlendirerek, gençlere uyuşturucu madde satmak için hazırlık yapan 3 kişiyi tespit etti.

Ardından şahısların adresini belirleyen ekipleri harekete geçti. Beşiktaş Abbasağa Mahallesi, Narding Sokakta bulunan bir eve baskın düzenleyen ekipler, E.Y. M.Ö. ve S.Y'yi yakaladı. Zanlılarla birlikte 10'ar gram halinde paketlenmiş satışa hazır 4 bin 700 bin paket esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler Asayiş Büro Amirliği'ndeki sorgularının ardından adliyeye Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Asayiş Büro Amirliği'nden çıkarılan şüpheliler basın mensuplarının soruları üzerine, "Size mi hesap vereceğiz" diyerek tepki gösterdi.

Şüphelilerin daha önce de Hacıhüsrev Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yaptıkları, polis baskını sonrası Beşiktaş'a taşındıkları öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Mart 2009 Pazar 14:24:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?