4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Beşiktaş'tan anlamlı ziyaret

İstanbul Güngören'de 29 Temmuz tarihinde meydana gelen bombalı saldırıda ciddi şekilde yaralanan 14 yaşındaki Buse Hazarlı'yı, Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner, Asbaşkan Behçet Ümitlen ile futbolcular Matias Delgado, İbrahim Toraman ve Tomas Zapotocny ziyaret etti. 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in tüm eğitim masraflarını karşıladığı Buse'ye siyah-beyazlı yöneticiler ve futbolcular da forma, kartal heykeli ve ayağa kalkana kadar kullanması için tekerlekli sandalye hediye ettiler. Patlamadan sonraki tedavisinde 5 ameliyat geçiren Buse'nin evinde gerçekleştirilen ziyarette Genel Sekreter Kenan Öner, "Böyle bir olayın yaşanmasını asla istemezdik ama hayattan da dersler çıkarmamız lazım. Sen pozitif bir insansın. Daha önce gazetelerde okuduğumuz kadarıyla seni çok sevmiştik ama tanıyınca daha da çok sevdik. Nasıl iyi bir Beşiktaşlı olduğunu gördük. İnanıyorum ki; en kısa zamanda eski sağlığına kavuşacaksın ve İnönü Stadı'ndaki yerini alacaksın" diye konuştu. 

Asbaşkan Behçet Ümitlen ise, "Tüm aileye geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Asla böyle bir olay yaşamanızı istemezdik. Umuyorum ki bundan sonra hayata daha sıkı sarılacaksın ve enerjinle kötü günleri atlatacaksın. Biz de Beşiktaş Kulübü olarak her zaman senin arkanda olacağız" dedi. 

Yöneticilerin ardından Buse ile yakından ilgilenen futbolcular, birer forma hediye ettiler. Futbolcular beraber fotoğraf çekilirken Buse'yi en kısa zamanda tribünlerde görmek istediklerini belirttiler ve bu hafta sonundaki maçta Trabzonspor'u yenmeleri halinde galibiyeti ona armağan edeceklerini söylediler. 

Buse Hazarlı ise hayatının en heyecanlı gününü yaşadığını ifade ederek, "Böylesine fanatiği olduğum Beşiktaş'ın futbolcularının odama kadar geleceğini hayal bile edemezdim. Buna vesile olan olayın hiç yaşanmamasını isterdim ama bugün en mutlu günlerimden biri. Bana destek olan Beşiktaş Kulübü'ne, başkanımıza, yöneticilerimize ve futbolcularımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Aldığım güçle en kısa zamanda ayağa kalkıp bu ilgi ve desteğe layık olacağım." 

Buse'nin annesi Aysel Hazarlı ve babası Yalçın Hazarlı da duygularını şöyle dile getirdi: "Kızımızın fanatikliği hepimizden fazla. Odasını Siyah-beyaza boyatmak istiyor. Kıyafetlerinden aksesuarlarına kadar her şeyin içinde Beşiktaş var. Bu nedenle bize destek olan Beşiktaş Kulübü Başkanı'na, yöneticilerine ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 21:48:25
Güncelleme :12 Eylül 2008 Cuma 09:59:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?