4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Beykoz'a modern stat kuruluyor

2007-2008 Futbol sezonunu 3.ligde şampiyon olarak tamamlayan ve 100.yılında şampiyon olan 3. takım ünvanını elde eden Beykozspor stadı yenileniyor. 

Geçtiğimiz sezonu 3. ligde şampiyon olarak tamamlayarak 2 Lige yükselen Beykozspor'da yeni sezon hazırlıkları da başlıyor. Yeni sezona güçlü bir kadro kurarak başlamayı hedefleyen ve bu kapsamda transfer çalışmalarının sürdüren Beykozspor'da, stadyum'da modrenize ediliyor. 2. Lig müsabakalarının oynanacağı kalite ve kriterlere uygun olarak inşaa edilen Beykoz stadında çalışmalar sürüyor. Beykoz Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar kapsamında mevcut açık tribünler kapalı hale getirilirken, kapasite artırımı için ek tribün inşaatı da yapılıyor. Sahanın tüm alt yapısı, su toplama kanalları yenilenirken, hakem-gözlemci odaları inşa ediliyor. Yeni döneme yeni bir yüzle hazırlanan stadın çimleri de baştan sona değiştirilerek, modernize ediliyor. 

Tarihi başarılarla dolu Beykoz Spor'un geleceğin başarılı takımları arasında yeniden adını yazdırabilmek amacıyla yoğun çaba sarf ettiklerini ifade eden Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, yeni yüzü ve vizyonuyla daha üst seviyelere çıkaracaklarına inandığını ifade etti. 

Beykoz Stadı'ndaki yenilenme çalışmalarının Ağustos ayına kadar tamamlanması hedefleniyor.

.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 14:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?