3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Beykoz'da kumar baskını

Beykoz'daki bir plazada kumar oynatıldığı ihbarını alan polis ekipleri, baskın düzenledi. Bünyesinde bir dershanenin de bulunduğu iş merkezine yönelik baskında, içeri balyoz yardımıyla giren polis, çok sayıda kumar malzemeleri ile birlikte 1'i kadın 11 kişiyi gözaltına aldı. 

Edinilen bilgiye göre olay saat 00.30 sıralarında Beykoz, Kavacık Mahallesi Otağtepe Caddesi, 38 numaradaki Beşler Plaza'da yaşandı. Binanın 3. katında kumar oynatıldığı yönünde gelen bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, hemen harekete geçti. Bir süre izlemeye alınan plazaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası ekipleri tarafından baskın düzenlendi. Polis ekipleri, giriş kapısının camını kırarak, üst kata çıktı. Bütün bu olanları güvenlik kamerasından gören bazı müşteriler, plazanın çatısına çıkarak, kaçmaya çalıştı. 

Kumarhanenin olduğu kata çıkan ekipler, içerde bulunanların direnmesi üzerine, 'Koç Başı' olarak adlandırılan balyoz yardımıyla çelik kapıyı kırarak içeri girdi. Çatıdan kaçmak isteyen kişiler ise fazla uzaklaşamadan yakayı ele verdi. 

Polis ekipleri, kumarhane olarak kullanılan işyerinde bulunan 1'i bayan 11 kişiyi suç üstü yakaladı. Baskında ayrıca kumar oynamada kullanılan 28 deste iskambil kağıdı, bin adet oyun pulu, 3 adet pos cihazı, 2 adet telsiz, 2 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet rulet masasına da el konuldu. Kavacık Polis Merkezi'ne götürülen kumarbazlar hakkında işlem yapılarak 125'er YTL para cezası kesildi.

.
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2008 Salı 09:55:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?