6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Beykoz'da kumar operasyonu

Beykoz'da kumar oynatıldığı iddiasıyla polis tarafından bir işletmeye düzenlenen operasyonda 10 kadın ve 3 çalışanın da aralarında bulunduğu toplam 35 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyet kaynaklarının verdiği bilgilere göre, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası ekipleri, Beykoz'da bulunan bir mekanda kumar oynatıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Akşam saat 23.30 sıralarında belirlenen adresteki mekanın etrafında güvenlik önlemi alan polis, ardından operasyon düzenledi. Baskında, kumar oynattığı iddia edilen 1'i işletme sahibi, kumar oynamaya yardımcı oldukları öne sürülen 2 kişi ile müşteri konumunda 10'u kadın toplam 35 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Çok sayıda oyun puluna da el konulduğu öğrenilen aynı operasyonda, yakalanan şahısların haklarında "Kabahatler Kanunu'na muhalefet"ten işlem yapılacağı, işletme sahibi ile kumar oynamaya aracı olan 3 kişinin ise ifadeleri alındıktan sonra savcılığa sevk edilecekleri kaydedildi.

Öte yandan kumar operasyonunda gözaltına alınan şahısların emniyete getirildiği sırada yağan şiddetli yağmur, zanlıları zor durumda bıraktı. Bazı şahısların hazırlıklı oldukları ve şemsiyelerini açtıkları gözlenirken, bazılarının ise yağışa hazırlıksız yakalanmaları dikkat çekti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 04:32:01
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 10:04:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?