30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Beykoz'da vahşi cinayet

BEYKOZ'DA ÖLDÜRÜLEN TÜRKMENİSTANLININ CESEDİ DENİZDE ARANIYOR

Beykoz sahilindeki bir teknede tartıştığı kişilerce öldürüldüğü iddia edilen Türkmenistan uyruklu şahsın cesedini bulmak için denizde arama çalışması başlatıldı. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınırken, zanlıların, ayağına oksijen kaynak makinesi bağladıkları cesedi denize attıkları öne sürüldü.

İddiaya göre Beykoz sahilindeki bir balıkçı teknesinde çalışan "Cuma" lakaplı Türkmenistan uyruklu şahıs, 9 Ekim Cuma akşamı sahildeki bir başka tekneye gitti. Teknede içki içip, sohbet eden kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine "Cuma" lakaplı Türkmenistanlı, E.S. isimli şahıs tarafından vurularak öldürüldü. Eftal .S. ve beraberindekiler, cesedin etrafını poşetle sardı. Zanlılar daha sonra, öldürdükleri şahsın ayağına oksijen kaynak makinesi bağlayıp, cesedi denize attı. Gelen ihbarlar doğrultusunda olayla ilgili olarak soruşturma açıldı. Konuyu araştıran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri E.S. isimli şahısla birlikte 5 kişiyi gözaltına aldı. Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlıların sorgu işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, "Cuma" lakaplı şahsın cesedini bulmak için Beykoz açıklarında arama çalışmaları başlatıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Deniz Polisi'nin de yardımı ile arama çalışmalarını sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 16:31:04
Güncelleme :15 Ekim 2009 Perşembe 23:16:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?