6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Beylikdüzü sahiline halk plajı

BEYLİKDÜZÜ SAHİLİNE HALK PLAJI YAPILIYOR

Beylikdüzü Gürpınar bölgesinde gerçekleştirilen ve içerisinde halk plajı ve yeşillendirme çalışmalarını kapsayan sahil düzenleme çalışmaları tamamlandığında bölge yepyeni bir yaşam alanı kazanacak.

İstanbul'un sayfiye yerlerinden biri olan Gürpınar'da sahil bölgesinde vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan çalışmayla bölgede dinlenme yeri oluşturulmasına karar verildi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yapılan çalışmalarla ilgili sahilde inceleme yaparak, bilgi aldı.

Kısa bir süre içinde şu anki haline getirilen halk plajında, altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra çevre düzeni, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra halka açık büyük otopark çalışmaları, piknik alanları gibi çalışmalar da kısa süre içinde tamamlanacak.

Mayıs ayından bu yana; saha düzenlemesi ve otopark alanlarının oluşturulması, yol yapımı, plaj kısmının düzenlenmesi, deniz kumu serilmesi, ağaçlandırılacak alanın bitkisel toprak tesviyesinin yapılması, otomatik sulama sistemi için drenaj ve kanal altyapılarının tamamlanması, yeşil alan çevre düzenlemesinin yapılması gibi çalışmalarda da hızla sona yaklaşılıyor.

Çalışmaların bulunduğumuz ay içerisinde tamamlanmasıyla bölge halkı sıcak yaz günlerinde Gürpınar sahilinde oluşturulan yaşam alanında dinlenip, vakit geçirebilecekler.

BEYLİKDÜZÜ SAHİLİNE HALK PLAJI YAPILIYOR
BEYLİKDÜZÜ SAHİLİNE HALK PLAJI YAPILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 12:31:05
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 17:36:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?