30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Beylikdüzü talihlisi kim?

Süper Loto'nun bu hafta yapılan çekilişinde 6 bilerek 24 milyon 908 bin 903 TL kazanan 2 kişiden biri olan Beylikdüzü talihlisi ortaya çıkmadı. Şanslı kuponun yatırıldığı bayiinin sahibi İsmail Karacan, kuponun Salı günü yatırıldığını belirterek, "Ben de herkes gibi talihliyi merak ediyorum" dedi.

Çekilişin ardından büyük ikramiye kazanan talihlilerin kuponlarını, Bursa-Nilüfer ve İstanbul-Beylikdüzü'ndeki bayilerden yatırdıkları açıklanmıştı. Beylikdüzü talihlisinin şanslı kuponu, C Mahallesi'ndeki İsmail Karacan'a ait bayide yatırdığı ortaya çıktı.

Karacan, "Şanslı kupon salı günü oynanmış. Kim olduğunu bilmiyoruz. Kupon makinadan mı oynanmış, yoksa kendisi mi doldurmuş bilemiyoruz. Sabah Milli Piyango İdaresi'nden aradılar ve şansı kuponun bizim bayimizden yatırıldığını söylediler. Ben de herkes gibi talihliyi merak ediyorum. Beylikdüzü'nden birisini zengin ettiysek ne mutlu bize" dedi.

Şanslı kuponun yatırıldığı bayiye gelen vatandaşlar da, "Kuponun bu bayiden yatırıldığını duyduk. Merak ettik ve buraya geldik" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 11:26:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?