30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Beylikdüzü'nde ücretsiz spor

Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulları, tatile giren öğrencilere yaz dönemi boyunca basketboldan tenise kadar çeşitli branşlarda ücretsiz spor yapma imkanı sunuyor.

Okulların kapanmasıyla birlikte tatil heyecanı yaşayan öğrenciler, Beylikdüzü Belediyesi'nin yaz spor okullarına büyük ilgi gösterdi.
Boş vakitlerini spor yaparak değerlendirmek isteyen öğrenciler için basketboldan tenise, futboldan yüzmeye kadar çeşitli branşlarda ücretsiz yaz spor okulu düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi, çocuk ve gençlerin yaz tatillerini en iyi şekilde geçirmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Beylikdüzü Spor Kulübü Tesisleri'nde gerçekleşecek yaz spor okuluna kayıt yaptıran 7-16 yaş grubundaki öğrenciler için futbol, voleybol, basketbol, yüzme, tenis ve jimnastik branşları yer alıyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, sağlıklı nesillerin yetişmesinde sporun önemli bir unsur olduğunu belirterek, yaz spor okulları ile öğrencilerin tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak istediklerini ifade etti.
29 Haziran-28 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek yaz spor okullarına kayıtlar 19 Haziran'da sona eriyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 18:37:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?