6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Beylikdüzü'nde uzman çavuş dehşeti

Beylikdüzü'nde kendisinden ayrılan eski sevgilisi ile konuşmak için evine giden Sedat Kardaş, yanında getirdiği silahıyla 29 yaşındaki Ayşegül Bilginer'i ayağından, Bilginer'in yeni sevgilisi Seyfullah Gül'ü (39) de bacaklarından silahla vurdu. Kardaş, olayın ardından kayıplara karıştı.

Olay saat 00:30 sıralarında Beylikdüzü'nde meydana geldi. Edinilen Bilgiye göre, Barış Mahallesi 9 nolu sokak'ta oturan eski sevgilisi Ayşegül Bilginerin kendisinden ayrılmasına dayanamayan uzman çavuş Sedat Kardaş, son kez konuşmak için gittiği eski sevgilisine ve onun yeni sevgilisine kurşun yağdırdı.

İddiaya göre, kendisiyle konuşmak için gelen eski sevgilisi Sedat Kardaş'a, Bilginer:"Sen evlisin, beni yıllardır kandırdın. Üstelik bir de çocuğun varmış. Hala neden peşimi bırakmıyorsun?" diye tartıştı. O sırada Ayşegül Bilginerin oturduğu binadan inen ve Bilginer'in yeni sevgilisi olduğu öğrenilen Seyfullah Gül ile Sedat Kardaş'ta tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle silahını çeken uzman çavuş Kardaş, eski sevgilisi Bilginer'i sağ ayak parmaklarından Kardaş'ı ise sağ bacağından vurduktan sonra olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı ve sağ ayak parmakları kırıldığı tespit edilen Ayşegül Bilginer, Esenyurt'taki Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağ bacağından vurulan Seyfullah Gül ise, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, saldırıyı gerçekleştiren uzman çavuşu arıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2010 Perşembe 09:28:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?