30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Beyoğlu'nda alevli gece!

Beyoğlu'nda 7 katlı bir binanın en üst katında çıkan yangın vatandaşlara korku dakikalar yaşattı. Yangından sıçrayan alev topları nedeniyle bitişikte bulunan apartmandaki vatandaşlar dışarı çıkmakta zorlanırken, bazı vatandaşlar da gözyaşlarına hakim olamadı.

Alınan bilgilere göre, olay, saat 06.00 sıralarında Kurtuluş Caddesi Sefa Meydanı Aliağa Sokak üzerinde bulunan 7 katlı bir binada meydana geldi. Binanın en üst katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören apartman sakinleri kısa sürede binayı boşaltırken, olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin hazırlıklarını yaptığı sırada yangın daha da büyüyerek tüm katı sardı. Yangın sırasında etrafa sıçrayan alev topları nedeniyle, bitişikte bulunan binadaki vatandaşlar dışarı çıkmakta zorlandı. Yangına müdahale eden itfaiye ekiplerinin isteği üzerine olay yerine takviye ekipler geldi. Ancak park araçlar nedeniyle itfaiye aracı olay yerine gelmekte zorlandı.

Takviye ekiplerin gelmesi ile birlikte çalışmalar hız kazandı. Yangını söndürme çalışmaları devam ederken bazı vatandaşların gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Yangın itfaiyenin uzun süren çalışmaları sonucunda kontrol altına alınırken, dairede büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 11:17:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?