7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Beyoğlu'nda dehşet

GENÇ TELEVİZYONCUYA BIÇAKLI SALDIRI

Bir televizyon kanalında çalışan çalışan Aslı Göknar, Beyoğlu'nda kuaförden çıktığı sırada bir bayan tarafından bıçaklandı.

Saldırgan bayan yakalanırken, Aslı Göknar tedavi altına alındı. Aslı Göknar'ı bıçaklayan S.M.A. (34) isimli bayanın suç dosyasının kabarık olduğu ortaya çıktı. Daha önce Üsküdar'da bir bayanın üzerine kezzap attığı, Etiler'de de bir bayanı bıçakladığı öğrenilen S.M.A.'nın, Göknar'ı "Mine'ye benzettim" diyerek bıçaklığı ifade edildi.

Alınan bilgiye göre; Beyoğlu Sıraselviler Caddesi üzerindeki bir kuaför dükkanına giden Aslı Göknar, çıkışta S.M.A. (34) isimli bir bayan tarafından bıçaklandı. Göknar kanlar içinde yere yığılırken, S.M.A., çevreden koşan vatandaşlara "polis çağırın" diye bağırdı. Karın bölgesine aldığı darbeyle yaralanan Aslı Göknar, ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanedeki ilk müdahalesi yapılan Göknar, Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi.

Saldırgan bayan ise gözaltına alınarak Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü. İfadesi alınan S.M.A.'nın daha önce de benzer suçlar işlediği ortaya çıktı. Üsküdar Doğancılar'da bir kadının üzerine kezzap attığı belirlenen S.M.A.'nın, ayrıca Etiler'de bir başka kadını bıçakladığı öğrenildi. Polise, "Mine'ye benzettiğim için bıçakladım. Beni birisi takip ediyor, korkuyorum" dediği öğrenilen S.M.A.'nın, psikolojik sorunları olduğu ifade edildi.

Sağlık kontrolüne götürülen zanlı, 'Neden bıçakladınız?' diye soran basın mensuplarına, "Hasta raporum olduğu için" yanıtını verdi.

GENÇ TELEVİZYONCUYA BIÇAKLI SALDIRI
GENÇ TELEVİZYONCUYA BIÇAKLI SALDIRI
GENÇ TELEVİZYONCUYA BIÇAKLI SALDIRI
GENÇ TELEVİZYONCUYA BIÇAKLI SALDIRI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2010 Çarşamba 17:22:00
Güncelleme :25 Ağustos 2010 Çarşamba 18:24:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?