2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Beyoğlu'nda hap operasyonu

Beyoğlu'nda düzenlenen 2 ayrı operasyonda uyuşturucu madde sattıkları öne sürülen 2'si yabancı uyruklu 5 kişi gözaltına alındı.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dolapdere'de durumundan şüphelenerek bir süre takip ettikleri bir kişinin üzerinde yaptıkları aramada 40 gram kokain maddesi ele geçirdi.

Şüphelinin ifadesinden yola çıkan ekipler, kendisiyle birlikte Türkiye'ye geldiği anlaşılan ve yanındaki çantada 1 kilo 250 gram kokain maddesi elde edilen bir başka kişiyi daha gözaltına aldı. Afrika uyruklu oldukları ifade edilen 2 şüphelinin, kapsüller halindeki kokaini midelerinde saklayarak yurt dışından Türkiye'ye soktukları ve iç piyasada satmak istedikleri belirtildi.

Tarlabaşı Çukur Mahallesi'ndeki bazı evlerde uyuşturucu madde pazarlandığı yönündeki ihbar üzerine çeşitli adreslere yapılan operasyonlarda da, biri kadın 3 şüpheli gözaltına alındı.

Bu kişilerin üzerleri ile evlerinde yapılan aramalarda 5 bin 300 adet extacy hap, 50 gram kokain ve 2 kilo 500 gram esrar maddesi ile 2 adet ruhsatsız tabanca elde edildi.



AA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2007 Cuma 15:07:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?