7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Beyoğlu'nda kız kaçırma savaşı!

Beyoğlu'nda, iki aile arasında kız kaçırma meselesinden çıkan kavgada silahlar konuştu. Onlarca kişinin birbirine girdiği, iş yeri ve evlerin camlarının kırıldığı kavgayı, polis havaya ateş açarak önlemeye çalıştı. Kavga, olay yerine sevk edilen çevik kuvvet polislerinin çabasıyla kontrol altına alındı. Olayda yaralananlar ise çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kavga, Hacıahmet Mahallesi Yeni Bostan Sokak üzerinde başladı. İddiaya göre, Mardinli ve Batmanlı iki aile arasında kız kaçırma meselesinden husumet başladı. Öğle saatlerinde Yeni Bostan Sokak üzerinde bulunan cep telefonu dükkanına gelen grup, dükkana zarar vererek buradaki 2 kişiyi darp etti. Haberi alan karşı tarafın da olay yerine gelmesiyle kavga bir anda büyüdü.

Silahların da kullanıldığı kavgayı gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine ulaşan ilk ekip telsizden, mahallelinin birbirine girdiğini bildirerek, çok sayıda takviye kuvvet istedi. Kavganın duyulmasıyla olay yerine gelen ve her dakika sayısı artan iki grup birbirlerine taş, sopa ve bıçaklarla saldırdı. Bu sırada bir vatandaşın silahla defalarca ateş ettiği görüldü.

Takviye gelen ekiplerin de yetersiz kalması üzerine polis havaya ateş açarak kalabalığı dağıtmaya çalıştı. Polisin onlarca kez havaya ateş etmesine aldırmayan mahalleli sopa ve taşlarla evlere, araçlara ve iş yerlerine zarar verdi. Kalabalık aralarına aldığı bazı şahısları sopalarla dövdü.

Çevik kuvvet ekiplerinin gelmesiyle polis, iki aile arasına set oluşturarak kavganın ateşini düşürmeye çalıştı. Taraflar, mahalle büyüklerinin araya girmesiyle sakinleştirildi. Olay yerindeki yaralılar otomobiller ve ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Polisin olay yerindeki önlemleri sürüyor.

...
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2012 Çarşamba 15:58:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alibney36 IP: 78.191.164.xxx Tarih : 12.05.2012 14:17:39

krolar her yerde krolugunu gösterıyor bunlar ıstanbulda deyıl uzaya gıtseler yıne aynı magandalıklarını oradada gösterırıler bunlar bu dunyaya böyle gelmış böyle gıdecek bunların medınyetleşme uygarlaŞMA GIBI BIR KAYGIULARI YOK BUNLARI ASLINDA ŞEHIR DIŞINA YERLEŞTIRECEKSIN ORADA HAYVANLAR ALIMDEKILER GIBI KENDI KENDILERINE YAŞAYACAKLAR BUNLAR ALIŞMAMIŞLAR TOPLUMLA BIRLIKTE YAŞAMAYA BIOR ŞEYLER PAYLAŞMAYA KINIYORUM