1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Beyoğlu'nda korku dolu dakikalar

Beyoğlu'nda gece hareketli başladı. Saatler 01.00'ı gösterdiğinde Beyoğlu'nun arka sokaklarında bulunan bir gecekondudan alevler yükselmeye başladı. Boş olduğu belirtilen gecekonduda çıkan yangın, bir anda büyüyerek, çevrede bulunan 2 binaya daha sıçradı.

Yaşanan durum karşısında paniğe kapılan mahalle sakinleri kendilerin sokağa atarak, kendi can güvenliklerini sağlamaya çalıştı. Yaşanan ilk paniğin ardından itfaiyenin gelmesini bekleyen bazı mahalle sakinleri, yangına müdahale etmeye başladı.

İtfaiyenin de gelmesiyle birlikte, yangın kısa sürede söndürüldü. Ancak Hacı Ahmet Mahallesi Kuşbaşı Sokak içerisinde yaşanan ve çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangın sırasında bazı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı. Sinir krizi geçiren bir bayan ise komşuları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

Öte yandan 3 evin yanmasına neden olan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Görgü tanığı bir şahıs, "Yangın, arka taraftaki boş binada başladı. Orada zaman zaman tinerciler kalıyordu" iddiasında bulundu.
iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2007 Cuma 03:28:45
Güncelleme :12 Mayıs 2007 Cumartesi 17:39:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?