4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Beyoğlu'nda vahşi cinayet

Beyoğlu'nda 14 yaşındaki bir kız çoçuğu boğazı kesilerek ve çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklanarak öldürüldü.

Polis, bir apartmanın tavan arasında meydana gelen cinayet ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.
Edinilen bilgilere göre olay, Beyoğlu Sütlüce Mahallesi Bade Sokak'ta bulunan Dolu Kardeşler Apartmanı'nda meydana geldi. Cumartesi günü saat 21.00 sıralarında çöp atmak için apartmanın girişindeki evinden çıkan 14 yaşındaki Gizem Kılıç, bir daha eve dönmedi.

Gizem'in ailesi, durumu komşularına haber vererek Gizem'in eve gelmesini bekledi. Polise giden aile uzun süre kızlarından gelecek bir haber bekledi ancak genç kızdan haber alınamadı.


Kılıç ailesi, kızlarının eve gelmemesi üzerine durumu tekrar polise haber bildirdi. Saat 17.00 sıralarında genç kız oturdukları apartmanın tavan arasında öldürülmüş olarak bulundu. Olay yerine gelen polis ekiplerin ilk incelemesinde 14 yaşındaki kızın boğazında 3, vücudunun çeşitli yerlerinde ise 26 bıçak darbesi olduğu görüldü. Cinayete kurban giden Gizem'in yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Genç kızın kahvehane işleten babası İbrahim Kılıç ise evinin önünde oturarak gözyaşları döktü.


Bu arada Kılıç ailesinin bir ay önce şimdiki adreslarine taşındıkları öğrenildi. Gizem'in ise bu sene 7'nci sınıfı bitirdiği belirtildi. Cinayet yerinde savcı ve olay yeri inceleme ekipleri de incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından 14 yaşındaki Gizem'in cesedi cenaze aracı ile adli tıp kurumuna gönderildi. Polis, fail ya da faillerin yakalanması için çalışma başlattı.

İha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 08:20:23
Güncelleme :28 Temmuz 2008 Pazartesi 09:03:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?