30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Beyoğlu'nda yangın

Alınan bilgiye göre, yangın, Cihangir Mahallesi Kumrulu Sokak numara 34'te bulunan 5 katlı binanın giriş katında meydana geldi.

Zafer Demiralp isimli kadının yalnız yaşadığı evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Demiralp, kendi çabaları ile yangını söndürmek istedi ancak yangın kısa sürede büyüyerek tüm katı sardı.

Ev sahibi kadın yangını söndürmeye çalışırken dumandan etkilendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Zafer Demiralp'i dışarı çıkarmayı başardı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, Demiralp olay yerindeki ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Bir görgü tanığı itfaiye erlerinin erken geldiğini ancak ara sokaklardaki araçlar nedeniyle olay yerine ulaşmakta güçlük çektiğini söyledi. Ayla Özcan isimli bir görgü tanığı ise "Balkonda bir mangal ve üzerinde kömürler vardı. Ben oranın alev alev yandığını gördüm. Orası durup dururken nasıl alevlendi bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan, yangın nedeniyle binanın doğalgazı tedbir amaçlı kesildi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 18:42:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?