1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Beyoğlu'nda yangın

Beyoğlu'nda yapımı süren bir barda kaynak çalışması sırasında yangın çıktı. Yoğun dumandan etkilenen 2 işçiye ilk müdahale ambulansta yapıldı. Yangına müdahale eden itfaiyenin hortumundaki delik nedeniyle sıkılan köpüğün çevreye dağıldığı gözlendi.

Edinilen bilgiye göre, saat 10.50 sıralarında Taksim Sıraselviler Caddesi'nde yapımı devam eden bir barda kaynak çalışmasından yangın çıktı. Caddenin arka tarafındaki barda çıkan yangın sonucu çevre binalar ve cadde yoğun duman altında kaldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın sırasında barda 6 işçinin çalıştığı öğrenilirken, dumandan etkilenen 2 işçiye ise ambulansa alınarak oksijen desteği verildi. Yangın sırasında cadde trafiğe kapanırken, meraklı vatandaşlar çevrede toplanarak çalışmaları dikkatle izledi.

Öte yandan yangına müdahale eden itfaiyenin hortumundaki delik nedeniyle sıkılan köpüğün çevreye dağıldığı gözlendi. Durumu kontrol altına almaya çalışan itfaiye erleri, uğraşları sonuç vermeyince delik hortumla çalışmalarına devam etti.

Ambulanstaki işçiler, yangının kaynak çalışmasından çıktığını, içeride herhangi bir yaralının ya da mahsur kalan birinin olmadığını ifade ederken, bir görgü tanığı yangın sonrası yoğun duman oluştuğunu söyledi.

Can kaybının yaşanmadığı yangında büyük ölçüde maddi hasar meydana geldi.
iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2007 Çarşamba 13:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?