4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Maltepe'de, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.


Başıbüyük Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde 5 kişilik bir grup, lise öğrencisi Osman Coşkun'dan (15) ağabeyi Erhan Coşkun'un cep telefonu numarasını istedi. Cep telefonu numarasını vermek istemeyen Osman Coşkun, ağabeyini telefonla arayarak olay yerine çağırdı. Daha sonra, iki kardeş ile 5 kişilik grup arasında kavga çıktı.

Bıçak kullanılan kavga sırasında sol göğsünden yaralanan Osman Coşkun olay yerinde öldü. Sırtından ve kolundan bıçaklanan ağabey Erhan Coşkun ise Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Osman Coşkun'un cesedi Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Bu arada, olayın ardından çalışma başlatan Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kavgaya karıştıkları belirlenen Batuhan K. (19), İsmail D. (19), Sezgin G. (22), kardeşi Tarık G. (21) ile A.B'yi gözaltına aldı. Bu kişilerle birlikte kavgada kullanıldığı belirlenen “büyük bir bıçak” da ele geçirildi.

A.B. 18 yaşından küçük olduğu için Çocuk Büro Amirliği'ne gönderilirken, askerden izinli olarak İstanbul'a geldiği öğrenilen Tarık G. de askeri inzibata teslim edildi.

AA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 14:04:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nimet Caglar IP: 79.72.124.xxx Tarih : 28.06.2008 16:36:29

Osmanim, kuzum, senin icin agliyoruz, aglamamak lazim aslinda ama yaniyoruz napalim canim kuzenim. Mekanin cennet, bunu biliyoruz, Allah rahmet eylesin birtanem, badem gozlum. Erhanima nasil anlatiriz, nasil soyleriz, olacak ismi bu? nasil kiydilar, nasil yaptilar, daha gecen gun diyordun "zayif aldim okuldan, daha cok calismam lazim, okuyup adam olcam", kuzum, yavrum hani nasil calisacaksin simdi? Allahim teyzeme, enisteme sabir versin, guc versin... butun aileye ilham versin, seni hic bir zaman unutmayacagiz canim... simdi Allahin yanindasin, uzulmezsin, acimazsin, yanmazsin orda. Allah izin verirse gorusuruz bir gun, simdilik hoscakal birtanem