3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Bıçaklı kavga: 2 ölü, 2 yaralı

Bahçelievler'de Türmenistan uyruklu şahıslar arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak hayatını kaybederken, 2 bayan da yaralandı. Olayın ardından zanlı olduğu iddia edilen bir kişi, kaçarken güvenlik kameralarına yakalandı. 

Bahçelievler Siyavuş Paşa Caddesi'nde bulunan Derya Apartmanı'nda 07.30 sıralarında meydana gelen olayda, Türkmenistan uyruklu şahısların yaşadığı dairede çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Ak Muhammet O. (26), henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı arkadaşı Foly Gurban Geldiyev (24) ve Guvanç Jumayev (24) ile Oguljeren Gurbanova (39) ve adı bilinmeyen bir bayanı bıçakladı. Kalplerinden bıçaklanan Foly Gurban Geldiyev ve Guvanç Jumayev olay yerinde hayatını kaybederken 2 bayan da çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Yaralılar Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken eve gelen polis ekipleri ve savcı incelemelerde bulundu. Kanlı tartışmanın yaşandığı evde çok sayıda pasaport ve vize almada kullanılan doküman çıktı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, cesetler de savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Olayın meydana geldiği evin yan tarafında bir işyerine ait güvenlik kamera görüntülerinde, zanlı olduğu iddia edilen bir kişinin soğukkanlı bir şekilde ayrıldığı görüldü.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 13:52:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?