30
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Biletini internetten alana indirim

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO) dün yaz tarifesi uygulamasına geçti. Şirket, yaz tatili münasebetiyle, feribot seferlerini de artırdı. Bu arada şirket, 1 Haziran – 15 Temmuz tarihlerinde www.ido.com.tr adresinden ve 444 4 436 nolu çağrı merkezinden alınan biletlerde yüzde 10 indirim uygulayacak.


Her yıl okulların kapanmasıyla birlikte yaz sezonuna merhaba diyen İDO, bu yıl bünyesine aldığı şehir hatları vapurlarında da eş zamanlı yaz tarifesi uygulaması başlattı. Düzenli seferlerle taşıma kapasitesini etkin kullanan İDO, arttırılmış sefer saatleri ve açılan yazlık terminalleriyle, yolcularının seyahat sürelerini kısaltarak zamandan tasarruf yapmalarını sağlayacak.

Yoğun geçecek yaz sezonunda, Yenikapı – Bandırma hafta içi 4, hafta sonu 6, Yenikapı – Yalova 8, Pendik – Yalova 13, Eskihisar – Topçular 73 ve Harem – Sirkeci hatlarını da 30 sefere çıkararak günlük 128 seferle yoğun yolcu taleplerini karşılayacak.

Bu arada şirket, dünden itibaren tüm yaz boyunca her gün düzenli olarak Çınarcık/Esenköy, Armutlu/Mudanya, Kumla/Gemlik (hafta sonu) seferleri ile Marmara’ yı birbirine bağlayacak. Ayrıca iç turizm beldelerinden Avşa ve Marmara Adası’na her gün deniz otobüsü ve Mavi Marmara yolcu gemisi ile seferlerini sıklaştıracak.





Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2005 Salı 08:37:52
Güncelleme :16 Haziran 2005 Perşembe 08:51:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?