30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Bilişim sektöründe transfer

Bilişim sektörünün deneyimli ismi Erkut Göktan, EMC Computer Systems Türkiye-Mısır-Libya teknoloji çözümleri müdürlüğü görevine getirildi.


Bilgi yönetimi ve depolama alanında dünyanın önde gelen firmalarından EMC'nin Türkiye ofisinin deneyimli ismi Erkut Göktan, EMC Computer Systems içerisinde uluslararası bir göreve getirildi. 1999 yılından bu yana EMC Türkiye'de çeşitli konumlarda hizmet veren Göktan, bilişim sektöründeki çalışmalarına bundan böyle EMC Computer Systems Türkiye-Mısır-Libya Teknoloji Çözümleri Müdürü olarak devam edecek.


Profesyonel kariyerine 1995 yılında Alcatel Telecom Paris merkezinde başlayan Göktan, sonrasında aplikasyon geliştirme danışmanı olarak görev yaptığı NCR'ın ardından, Aralık 1999'da EMC Türkiye ekibine katılmıştı. Göktan EMC Türkiye'de sırası ile teknik danışman, satış öncesi müdür ve EMC Türkiye Teknoloji Çözümleri Müdürü görevlerinde bulundu.


1990 yılı İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Telekomünikasyon Mühendisliği mezunu olan Erkut Göktan, 1993 Viyana Teknik Üniversitesi Telekomünikasyon Mühendisliği yüksek lisans programını tamamladı.

İha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 16:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?