30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Bimeks'ten açılış bombardımanı

BİMEKS'TEN 20. YILDÖNÜMÜNDE AÇILIŞ BOMBARDIMANI

1990'da teknoloji perakendeciliğini başlatan Bimeks, son 10 yılda üst üste iki kez en hızlı büyüyen şirket seçildi. 20 yıldır teknolojide en çok çeşidi ve en son modelleri en iyi fiyata ve en iyi hizmetle sunmayı ilke edindi. Bu yıl 20. Yaşını dolduran Bimeks bu hizmet anlayışını 5 yeni mağaza açarak pekiştiriyor ve sektörde bir ilke imza atarak bir ayda 5 mağaza açıyor. Bu mağazalardan ilkini dün çılgın fiyatlarla Metroport Alışveriş Merkezi'nde yoğun ilgi ile açan Bimeks kalan 4 mağazanın açılışını 17 Kasım'da İstanbul'da gerçekleştireceği büyük bir şölenle yapacak.

Metroport açılışının ardından sırasıyla Bimeks Teknoport Neomarin, Bimeks Forum İstanbul mağazaları ve yenilenen yüzleriyle Teknoport Metrocity ve Teknoport Yeşilköy mağazalarıyla Bimeks yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye'nin ilk teknoloji perakende mağazası Bimeks, 17 Kasım'da 4 yeni mağaza açılışına özel gerçekleştireceği çılgın kampanyaları, süper fiyatları, birbirinden özel sürpriz hediyeleri ve ödeme kolaylıkları ile tüketiciye çok kazançlı seçenekler sunmaya hazırlanıyor.

BİMEKS'TEN 20. YILDÖNÜMÜNDE AÇILIŞ BOMBARDIMANI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 17:24:01
Güncelleme :6 Kasım 2009 Cuma 18:52:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?