4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Bir ablanın en zor anı!

Beşiktaş'ta ablasıyla birlikte vapura binmek için iskeleye doğru yürüyen kadın, yığıldığı yerde hayatını kaybetti.

Bir süre önce birlikte yürüdüğü kardeşinin cansız bedeniyle karşılaşan abla, ölüm haberine inanamadı.

Edinilen bilgiye göre, saat 10.00 sıralarında Kadıköy'e gitmek için Beşiktaş'taki Barbaros Hayrettin Paşa iskelesine yönelen Sevim Çebi (60), bir süre sonra birlikte yürüdüğü kız kardeşi Nuran Çebi'nin (59) yanında olmadığını fark etti.

Ne olduğunu anlamayan abla Çebi, yere yığılan kız kardeşinin yanına koştu. Kız kardeşinin hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gören Sevim Çebi ve çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulansın olay yerine ulaşmasıyla sağlık ekipleri kadına ilk müdahaleyi yaptı. Ancak böbrek yetmezliği olduğu öğrenilen Nuran Çebi'nin hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Nuran Çebi'nin başından bir an olsun ayrılmayan Sevim Çebi, gözyaşları içinde kardeşinin yerde cansız şekilde yatan bedenine son kez baktı. Abla Sevim Çebi'nin, polisin Nuran Çebi'nin yüzünü açtığında "Sanki yaşıyor" demesi yürekleri burktu.

Çevredeki vatandaşlar, acılı ablayı sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada Boluspor maçı için İstanbul'a gelen Eskişehir taraftarları tezahüratlar yapınca olay yerindeki vatandaşlar tarafından uyarıldı. Olay yerindeki incelemelerin ardından Nuran Çebi'nin cesedi morga kaldırıldı.

.
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2008 Pazar 12:55:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?